۱۴ آبان ۱۳۸۷، ۱۲:۳۸

نقش اندیشمندان دینی در زمینه مباحث نظری "خانواده" بی‌بدیل است

نقش اندیشمندان دینی در زمینه مباحث نظری "خانواده" بی‌بدیل است

بیانیه سومین نشست دینی اسلام با کلیسای ارتدکس ارامنه حوزه سیلیسی با اشاره به بحران جوامع بشری و به وجود آمدن تضاد ارزشهای مادی با ارزشهای الهی یادآور شده است که وظیفه اندیشمندان دینی این است که در مباحث و گفتگوهای خود، راهکارهای اجرایی برای جامعه بحران‌زده بشری ارائه کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در پایان سومین نشست دینی اسلام با کلیسای ارتدکس ارامنه حوزه سیلیسی که به دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و به ریاست دکتر مصطفوی رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جاثلیق آرام اول کشیشیان رهبر کلیسای ارتدکس ارامنه حوزه سیلیسی و حضور اندیشمندان، ‌صاحبنظران، اساتید حوزه و دانشگاه در تهران و با موضوع خانواده برگزار شد، بیانیه 9 بندی به امضاء دو طرف رسید.

در این بیانیه ضمن تأکید بر این نکته که اسلام و مسیحیت هر دو از ادیان ابراهیمی و توحیدی هستند و دارای مشترکات فراوان اجتماعی و اخلاقی هستند تصریح شده است: امروزه جامعه بشری در نوعی بحران به سر می‌برد که علت اصلی آن تضاد ارزشهای مادی با ارزشهای الهی و تنزل ارزشهای دینی و اخلاقی است. از این رو وظیفه اندیشمندان دینی این است که در مباحث و گفتگوهای خود به جای بحث از مفاهیم صرفا نظری به بررسی مفاهیم و ارزشهای دینی و اخلاقی با رویکردی عملی و ارائه راهکارهای اجرائی آنها در جامعه بحران زده بشری بپردازند.

همچنین در بخش دیگری از این بیانیه دو طرف سکولاریسم و جهانی‌سازی را موجب فروپاشی ارزشهای انسانی و تزلزل بنیانهای خانواده دانسته که تأثیرات منفی آن گریبان گیر جامعه بشری شده است.

در این بیانیه با توجه به پیشنهادهایی که رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سخنرانی افتتاحیه مبنی بر ضرورت توجه به ارزشهای الهی در تنظیم معاهدات بین المللی به خصوص در ارتباط  با خانواده و روابط انسانها تصریح شد: لازم است هر گونه اقدام تضعیف کننده ارزشهای معنوی و اخلاقی مانند بی‌احترامی به مقدسات دینی و الهی را محکوم کنیم.

حمایت از تشکیل کارگروه‌های مشترکی برای همکاریهای حمایتی از خانواده سالم و حمایت از سازمانهای مردم نهاد که در رابطه با تقویت خانواده سالم و معنوی فعال هستند نیز مورد تأکید دو طرف قرار گرفته است.

در پایان این اجلاس یک روزه مقرر شد دور بعدی مذاکرات در سال 2010 در انطلیاس لبنان برگزار شود.

کد خبر 777081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha