پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۷ آبان ۱۳۸۷، ۱۵:۲۲

خشکسالی حیات وحش کرمان را تهدید می کند

خشکسالی حیات وحش کرمان را تهدید می کند

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرکل حفاظت محیط زیست کرمان با اشاره به خشکسالی شدید در استان کرمان گفت: کمبود علوفه و کاهش منابع آبی در دسترس وحوش تاثیر منفی بر جمعیت حیات وحش استان کرمان گذاشته است.

عباسعلی دامنگیر در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: خشکسالی سالهای اخیر اثرات سوئی بر محیط زیست استان گذاشته و در برخی از موارد باعث نابودی بخشهایی از محیط زیست شده است.

وی افزود: در کنار کاهش زاد و ولد وحوش در استان کرمان شکار بی رویه و قاچاق برخی از گونه های منحصر به فرد نیز لطمه شدیدی به منابع زیستی استان وارد کرده است.

این مسئول بیان داشت: با پیگیریهای انجام شده 13 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار در بخش خشکسالی در کرمان مصوب شده که در کشور رتبه اول را به خود اختصاص داده که هفت میلیارد ریال از این اعتبار استانی است.

دامنگیر، کشت علوفه به میزان شش هکتار در منطقه بیدوئیه بردسیر و ساخت آبشخورها در تمامی مناطق حیات وحش استان و خریداری پنج دستگاه کامیون آبرسان را از اقدامات محیط زیست استان در جهت کاهش خشکسالی اعلام کرد.

دامنگیر افزود: خرید علوفه و توزیع در چراگاه های کرمان در کنار لایروبی چشمه ها و حفر چاه و تلمبه بادی در مناطق حساس کرمان سبب شده است اثرات خشکسالی در استان کرمان تا حدی کنترل شود.

کد خبر 777178

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha