پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ آبان ۱۳۸۷، ۱۲:۴۸

در منطقه چهار؛

بوستانها برای ترد معلولان و جانبازان مناسب سازی شد

بوستانها برای ترد معلولان و جانبازان مناسب سازی شد

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه چهار گفت: تمامی بوستانهای منطقه به طرح ویلچر گذر مجهز شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس پژمان الله وردی زاده افزود: به منظور رفاه حال جانبازان و معلولان و استفاده این عزیران از امکانات موجود در بوستانها، با اجرای یک طرح جهادی موضوعی، تمام بوستانهای منطقه به طرح ویلچر گذر مجهز شد.

وی تصریح کرد: پیش از این برای جلوگیری از ورود موتورسواران به داخل بوستانها و فضاهای سبز منطقه از موانع U شکل استفاده می شد. این موانع اگر چه مانع از ورود موتورسواران می شد اما محدودیت هایی نیز برای معلولان و کسانی که از ویلچر استفاده می کنند بوجود می آورد.

الله وردی زاده افزود: طرح ویلچر گذر برای اولین بار در کشور در شهرداری منطقه چهار استفاده شد و با استفاده از این طرح از این پس تمامی معلولانی که از ویلچر استفاده می کنند می توانند به راحتی وارد بوستانها و فضاهای سبز شوند در حالی که همچنان موتورسواران قادر به ورود به بوستان ها نخواهند بود.

وی در ادامه به مناسب سازی معابر منطقه جهت تردد آسان معلولان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در 17 تقاطع مناسب سازی معابر برای معلولان و جانبازان انجام شده و این کار نیز با جدیت در منطقه دنبال می شود.

کد خبر 777713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha