به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به قشم، صبح امروز سید محمد کریمی در نشست مشترک روسا و دبیران اتاقهای تعاون سراسر کشور گفت: تعاونیها برای دستیابی به سهم 25 درصد در اقتصاد ملی باید هدایت شوند و برای تولیدات خود بازاریابی کنند.
استاندار مازندران اظهار داشت: متاسفانه بخش تعاون تاکنون مهجور مانده و باید جایگاه خود را به دست آورد.
وی با اظهار نگرانی از اینکه تعداد زیادی از مردم و مسئولین هنوز نسبت به تعاون شناخت ندارند، افزود: در این رابطه اتاقهای تعاون دارای جایگاه رفیعی هستند.
کریمی در بخش دیگری از سخنانش ابلاغ سیاستهای اصل 44 را مورد تاکید قرارداد و بیان داشت: با توجه به اینکه واگذاریها شروع شده اگر تعاونیها نتوانند سهم خوبی را به دست آورند، موفقیت در تحقق سهم 25 درصدی کاهش می یابد.
وی ادامه داد: بخش تعاون باید با اتاقهای بازرگانی، شوراها، فرمانداری ها و تمام مراجع تصمیم گیر ارتباط داشته باشد.
استاندار مازندران در پایان سخنانش استفاده از تسهیلات بانکی برای توسعه بخش تعاون را مهم ارزیابی کرد و خواستار حمایت بانکها از توسعه طرحهای تعاونی در کشور شد.
نظر شما