پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ آبان ۱۳۸۷، ۱۵:۵۴

اجلاسیه دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر کشور گشایش یافت

ساری - خبرگزاری مهر: با هدف رواج تذکر لسانی در جامعه، دومین اجلاسیه دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر کشور در مجتمع رفاهی بانک رفاه بابلسر گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در بابلسر، دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر بانک رفاه کشور ظهر چهارشنبه در سخنانی در این آیین اظهار داشت: شناسایی و معرفی نمایندگان شورا در تمامی استان ها به تعداد 35 نفر و شناسایی و معرفی 21 نفر از آقایان و پنج نفر از خواهران همکار به عنوان معتمدین شورا در تهران بخشی از عملکرد شورای امر به معروف و نهی از منکر این بانک بوده است.

جمشید فضلی افزود: تاکنون دو هزار جلد کتاب گل عفاف در بین واحدهای بانک رفاه در سراسر کشور توزیع و هزار جلد آن به ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر کشور اهدا شد.

دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر بانک رفاه کشور با اشاره به اختصاص روزی از هفته در بانک های سراسر کشور به پاسخ گویی مسائل شرعی در زمینه های اقتصادی تصریح کرد: انتشار و توزیع چهار هزار و 500 قطعه از ادعیه در ماه مبارک رمضان، تهیه و ارسال منشور اخلاقی و پوشش اسلامی در بانک رفاه و ارسال سی دی هایی حاوی تذکر لسانی از دیگر اقدامات فرهنگی دینی این شورا در سال جاری بوده است.

دومین اجلاسیه دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر کشور تا فردا پنج شنبه در بابلسر ادامه خواهد داشت.

کد خبر 777971

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha