پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۲:۲۳

سال گذشته

بانك ملي ايران به 49 هزار طرح تسهيلات پرداخت كرد

بانك ملي ايران در استان مركزي، سال 1382 مبلغ يك هزار و 36 ميليارد و 79 ميليون ريال تسهيلات به 49 هزار و 36 طرح در بخش هاي مختلف اقتصادي پرداخت كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر، از اين مقدار تسهيلات 299 ميليارد و 68 ميليون ريال به هفت هزار و 853 طرح صنعتي و معدني پرداخت شد.

اعطاي 180 ميليارد و 415 ميليون ريال به پنج هزار و 679 طرح كشاورزي و دامداري از جمله ديگر فعاليت هاي بانك ملي ايران در حمايت از توليد و گسترش صنعت و كشاورزي در كشور بود.

بانك ملي ايران در استان مركزي در اين مدت همچنين براي 18 هزار و 108 تقاضا در بخش مسكن و ساختمان به ميزان234 ميليارد و 662 ميليون ريال تسهيلات  پرداخت كرد و ميزان تسهيلات پرداختي به بخش خدمات و بازرگاني به 321 ميليارد و 934 ميليون ريال براي 17 هزار و 396 مورد رسيد.

بانك ملي ايران در راستاي كمك به زوج هاي جوان در استان مركزي به 9 هزار و 48 نفر از مزدوجين، 24 ميليارد و 799 ميليون ريال تسهيلات قرض الحسنه تهيه جهيزيه و ازدواج پرداخت كرد.

کد خبر 77807

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha