پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۶ آبان ۱۳۸۷، ۲۰:۰۸

نماینده مردم تبریز :

طرح کاهش تعطیلات کشور در مجلس ارائه خواهد شد

طرح کاهش تعطیلات کشور در مجلس ارائه خواهد شد

قم-خبرگزاری مهر: عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی از ارائه طرح کاهش تعطیلات کشور در مجلس شورای اسلامی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام محمد رضا میرتاج‌الدینی پنج‌شنبه شب در حاشیه دیدار نمایندگان روحانی با مراجع عظام تقلید با بیان مطلب فوق گفت:‌ این طرح هم ‌اکنون توسط کمیسیون فرهنگی مجلس در حال طراحی است و پس از اتمام آن در محضر علما و مراجع ارائه می‌شود.

وی تصریح کرد:‌ همچنین در طراحی این طرح با فرهیختگان و اساتید دانشگاه نیز مشورت خواهد شد.

میرتاج‌الدینی با بیان اینکه در این طرح 5 الی 6 روز از تعطیلات کشور کاهش خواهد یافت اظهارداشت: متاسفانه تعطیلات کشور زیاد بوده و این مسئله نیز باعث بروز برخی مسائل و مشکلات شده است.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی افزود: این طرح در مجالس گذشته نیز مطرح شده و باید پیگیری شود.

وی گفت:‌ برخی تعطیلات در کشور نماد به حساب می‌آیند که باید بمانند اما برخی تعطیلات مشکل ساز شده و باید رفع گردد.

کد خبر 778495

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha