به گزارش خبرنگار مهر، ماه آینده اولین دوره رقابتهای جودو قهرمانی جهان در بخش کاتا به میزبانی فرانسه در پاریس برگزار خواهد شد که اتحادیه جودو آسیا محمد درخشان رئیس پیشین فدراسیون جودو کشورمان که عضو هیئت رئیسه، رئیس کمیته آموزش و مسئول کاتا در این اتحادیه است را به عنوان نماینده و ناظرجهت حضور در این مسابقات به فدراسیون جهانی معرفی کرده است.
این رقابتها به صورت جام جهانی برگزارمی شود و از سال آینده هم مسابقات قهرمانی جهان به صورت رسمی در بخش کاتا برگزار می شود.
فدراسیون جهانی همزمان با برگزاری رقابتهای کاتا، مسابقات بهترین سنگین وزنهای جهان را نیز برگزار خواهد کرد. برای حضور در این رقابتها که در وزن آزاد برگزار خواهد شد در مجموع 200 هزار یورو جایزه نقدی به نفرات اول تا هفتم پرداخت خواهد شد.
"تدی رنر" از فرانسه و "ایشی ساتوشی " از ژاپن دارندگان مدال طلای اوزان 100+ و آزاد رقابتهای جهانی 2007 برزیل و"ایشی ساتوشی" مدال طلای مسابقات المپیک 2008 پکن با هزینه فدراسیون جهانی در این مسابقات به روی تاتامی خواهند رفت. ضمن اینکه تنها 32 کشورمی توانند نفرات خود را به این مسابقات اعزام کنند.
نظر شما