دکتر بهرام بهرامی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص نحوه رسیدگی به جرایم و تخلفات رانندگی در شعب تخصصی گفت : جرایم مربوط به راهنمایی و رانندگی پیش از این در راهنمایی و رانندگی مورد رسیدگی قرار می گرفت اما پس از آن به دلیل حجم بالایی تصادفات و پرونده های وارده تصمیم بنا شد تا شوراهای حل اختلاف نیز رسیدگی به این پرونده ها را دنبال کند.
دستور العمل شعب تخصصی رسیدگی به جرایم و تخلفات رانندگی در تاریخ 23 مهر ماه به تصویب رئیس قوه قضائیه رسید و جهت اجرا به دادگستریهای سراسر کشور ابلاغ شده است.
به گفته بهرامی بر اساس تصمیم رئیس قوه قضائیه بنا شده تا رسیدگی به پرونده های جرائم رانندگی با توجه به حساسیت بالای آن به صورت ویژه و تخصصی انجام شود.
قاضی دیوان عالی کشور خاطرنشان کرد : در شهرهای با جمعیت بالا شعب تخصصی رسیدگی به جرایم و تخلفات رانندگی بر حسب ضرورت افزایش خواهد یافت اما در شهرهایی که پرونده های مربوط به جرائم رانندگی چندان بالا نیست الزامی برای تشکیل شعب تخصصی نیست.
طی 6 ماه گذشته 13 هزار و 68 نفر بر اثر تصادفات رانندگی در ایران جان باخته اند وهمین امرباعث شده تا جرائم رانندگی با حساسیت بیشتر و به صورت تخصصی مورد رسیدگی قرار گیرد.
بررسیها نشان می دهد در سال گذشته 417 هزار فقره تصادف در کشور به وقوع پیوسته است و 5 هزار و 867 تصادف فوتی، 84 هزار تصادف جرحی و 327 هزار تصادف خسارتی داشته ایم.
چندی پیش سردار رویانیان رئیس راهنمایی رانندگی پیش بینی کرد طی شش ماه آینده 10 هزار نفر در اثر سوانح رانندگی کشته خواهند شد.
نظر شما