پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ آبان ۱۳۸۷، ۱۶:۴۸

کمیته ستاد سیمرغ در زنجان تشکیل شد

کمیته ستاد سیمرغ در زنجان تشکیل شد

زنجان - خبرگزاری مهر: کمیته ستاد سیمرغ در راستای معرفی دستاوردهای سی ساله نظام جمهوری اسلامی در استان زنجان تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، در این جلسه استاندار زنجان با تاکید بر اینکه این ستاد به منظور اطلاع رسانی و هماهنگی برای برگزاری هر چه باشکوه تر برنامه های دهه فجر برگزار می شود، افزود: لازم است همه مردم از دستاوردهای نظام و آنچه تا کنون به اجرا رسیده است مطلع شوند.

محمد رئوفی ن‍ژاد بر مردمی بودن برنامه های دهه فجر تاکید کرد و گفت: اطلاع رسانی دقیق و صحیح می تواند اقشار مختلف مردم را در داخل و خارج کشور با دستاوردهای سی ساله این نظام آشنا سازد.

در ادامه این جلسه مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان نیز با اشاره به این که در همین راستا 29 کمیته در استان زنجان تشکیل شده است، گفت: کمیته های مختلف در بخش های اجرایی گوناگون وظایف خاص خود را در جهت هر چه باشکوه تر برگزار شدن برنامه های دهه فجر بر عهده دارند.

 سید سعید حسینی ارائه تصویر هنرمندانه از انقلاب و دستاوردهای آن، تکریم شخصیت امام راحل و تجلیل از مقام شامخ شهدای انقلاب، غنی سازی برنامه های دهه فجر، مشارکت جدی و حضور مردم در برنامه های دهه فجر و ارائه اصول روشن از آرمانهای انقلاب را از اهداف مهم این ستاد عنوان کرد، افزود: برنامه های اجرایی در استان بایستی به تناسب استان باشد.

حسینی بر تعامل بیشتر کمیته ها تاکید کرد و افزود: برنامه ها باید از تاثیرگذاری خوبی بر نسل جوان برخوردار باشد.

کد خبر 780059

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha