پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آبان ۱۳۸۷، ۱۷:۰۴

خرید تضمینی آب از آب شیرین کن ها در گلستان

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری گلستان گفت: خرید تضمینی آب از آب شیرین کن از جمله برنامه های این شرکت در سالهای آینده است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عباس رضایی عصر یکشنبه در اولین گردهمایی "معرفی فرآیندهای آب شیرین‌کن و کاربرد آنها در استحصال آب از دریای خزر" در گرگان افزود: در شرایط حاضر تنها راه تامین آب، استفاده از منابع زیرزمینی است و باید به فکر راه های دیگری بود.

وی اظهار داشت: یکی از راه های عبور از بحران آب، استفاده از منابع آبی دریای خزر است که برای شهرهای گرگان و حاشیه دریای خزر فرایند آب  شیرین کن آسان است.

وی خاطرنشان کرد: کشور ما کشوری خشک است و از نظر منابع زیرزمینی و سطحی محدود بوده و با توجه به کشاورزی بودن استان و رشد بی رویه جمعیت و استقرار صنعت، این استان نیاز شدید به آب دارد.

به گفته رضایی، طرح جامع آب استان گلستان در حال مطالعه است و ساخت و بهره برداری از تصفیه خانه ها و خطوط انتقال حدود 10 تا 15 سال طول می کشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گستان بیان داشت: فرآیند آب شیرین کن به منظور مقایسه فنی و اقتصادی انواع روش ها، شناسایی توان مهندسین مشاور، شرکتهای داخلی و به خصوص بومی منطقه در طراحی و اجرای فناوری های نو و فراهم کردن مقدمات برای امکان اخذ تصمیم در خصوص شروع مطالعات طرحهای شیرین سازی آب دریای خزر از اهداف برگزاری این سمینار است.

به گزارش خبرنگار مهر، در این گردهمایی یکی از کارشناسان مشاور خزر آب، به بررسی نیازهای آبی مناطق حاشیه دریای خزر و طرحهای در دست مطالعه و اجرا، روند بهره گیری از آب شیرین کن ها در جهان و ایران، معرفی فرآیندهای آب شیرین کن با تاکید بر الزامات پیش تصفیه و فرآیندها برای آب دریای خزر، روشهای آبگیر، بررسی های زیست محیطی و روش دفع پساب و برآوردهای فنی و اقتصادی پرداخت.

در این گردهمایی یکروزه، مدیرعامل و مدیران آب منطقه ای استان گلستان و مازندران، آب و فاضلاب روستایی گلستان، مدیرعامل، معاونان، مدیران ستادی، مناطق و کارشناسان شرکت آب و فاضلاب استان گلستان و مهندسین مشاور خزرآب شرکت داشتند.

کد خبر 780099

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha