به گزارش خبرنگار بندرعباس، محمدحسن پرآور بعداز ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه فرماندار شهرستان رودان اظهار داشت: امروز کشور بیش از هر زمان دیگر نیازمند تلاش برای توسعه و پیشرفت است و مسئولان نباید فضایی را ایجاد کنند تا دشمنان از آن به منظور تشویش اذهان عمومی و ضعیف کردن کشور استفاده کنند.
وی افزود: فصل شتابان توسعه استان هرمزگان در چند سال اخیر آغاز شده است و همه مدیران و دستگاه های این استان باید زمینه را برای تعالی هرچه بیشتر استان و رفاه حال شهروندان ایجاد کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: هر کس در مسند مدیریت ادارات مختلف دولتی قرار می گیرد باید با همت مضاعف و ایجاد همدلی میان کارکنان زیرمجموعه خود و مدیران و مسئولان سایر ادارات مشکلات فعلی را برطرف کرده و گام های مثبتی به سمت پیشرفت بردارند.
در این مراسم امیر تیموری فرماندار اسبق شهرستان رودان تودیع و حسن نظرنژاد به عنوان فرماندار جدید معرفی شد.
شهرستان رودان با بیش از 100 هزار نفر جمعیت در 125 کیلومتری شرق بندرعباس قرار دارد.
نظر شما