شهرام محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در اردبیل اظهار داشت: این مدرسه دخترانه در مساحتی بالغ بر یک هزار و 950 مترمربع و زیربنای یک هزار و 100 مترمربع در حال احداث است.
مسئول امور عمرانی اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل افزود: برای ساخت این دبیرستان اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی و استانی ، ملی هزینه خواهد شد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی این دبیرستان دخترانه بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا پایان سال آینده احداث و به بهره برداری خواهد رسید.
محمدی یاد آور شد: عملیات اجرایی این دبیرستان از سال 86 و با مشارکت و همت معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل آغاز شده و در سال اول تنها 10 درصد کار اجرا شده بود.
وی خاطرنشان کرد: مجری این پروژه عمرانی سازمان مسکن و شهرسازی بوده و اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل نیز به عنوان دستگاه بهرهبردار بر روند اجرایی آن نظارت می کند.
نظر شما