پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ آبان ۱۳۸۷، ۱۰:۳۶

تولید کاشی و سرامیک 11 درصد افزایش یافت

وزارت صنایع و معادن اعلام کرد در 7 ماه نخست امسال 98 میلیون و 344 هزار مترمربع کاشی و سرامیک در کشور تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10.8 درصد افزایش نشان می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنایع و معادن، میزان تولید کاشی و سرامیک در مهر ماه امسال نیز 14 میلیون و430 هزار مترمربع بوده است که در مقایسه با مهر 86 حدود 9 / 4 درصد رشد تولید نشان می‌دهد.

بنابراین‌گزارش ، همچنین طی 7 ماه نخست امسال میزان تولید شیشه جام در کشور بیش از 446 هزار تن بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 3.3 درصدی داشته است.

براین اساس، در 7 ماه منتهی به آبان امسال ، مجموع تولید ظروف شیشه ای 189 هزار و 700 تن ، چینی بهداشتی 50 هزار و 600 تن و ظروف چینی23 هزار تن بوده است.

در مهر ماه امسال نیز 69 هزار تن شیشه جام ، 33 هزار و 400 تن ظروف شیشه‌ای ، 8 هزار و 300 تن چینی بهداشتی و 3 هزار و 700 تن ظروف چینی در کشور تولید شده است.

کد خبر 780388

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha