پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آبان ۱۳۸۷، ۱۱:۱۷

استفاده از هدفون برای بیماران قلبی خطرناک است

استفاده از هدفون برای بیماران قلبی خطرناک است

محققان موسسه ایمنی تجهیزات پزشکی در بوستون اعلام کردند استفاده از هدفونها می تواند منجر به اختلال و از کار افتادگی تدریجی تجهیزاتی شود که برای کنترل بیماری های قلبی در بدن بیماران قرار می گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مطالعات جدید محققان آمریکایی نشان می دهد استفاده از هدفونها در اشکال مختلف آن می تواند عملکرد تجهیزات قلبی عروقی را که در داخل بدن تعبیه شده اند، دچار اختلال کند.

به گفته محققان ماده نئودیمیوم موجود در هدفون ها- سطح مغناطیسی موجود در این وسیله- می تواند باعث از کار افتادن تدریجی تجهیزات قلبی بیمارانی شود که از بیماری های قلبی رنج می برند.

این گزارش طی برگزاری کنفرانس انجمن قلب آمریکا ارائه شده و محققان پیشنهاد دادند برای کاهش تاثیر این ابزار الکترونیکی بر روی تجهیزات قلبی بیماران، گوشی هدفونها در مقطع کوچکتری تولید شوند تا از میزان ماده مخرب درون آن کاسته شود.

بر اساس گزارش زی نیوز، متخصصان در عین حال به بیماران قلبی هشدار دادند از قرار دادن هد فونها در داخل جیب لباس خود و یا در نزدیکی قفسه سینه جدا خودداری کرده و تا حد امکان از استفاده از این وسایل الکترونیکی پرهیز کنند.

کد خبر 780401

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha