پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ آبان ۱۳۸۷، ۱۰:۵۷

اختصاص 300 میلیارد ریال برای آموزش زنان در خراسان جنوبی

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی از اختصاص اعتباری بالغ بر 300 میلیون ریال به طرح‌های آموزشی ویژه زنان شاغل و خانه ‌دار طی سال جاری در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، فاطمه زهرا هلال بیرجندی شب گذشته در کارگروه بانوان و خانوان خراسان جنوبی محتوای کلی این طرح را آموزش قرآن و عترت و پیام های تربیتی ویژه بانوان دانست و اظهار داشت: در سال 86 تعداد 14 هزار و 340 نفر با اعتباری بالغ بر 35 میلیون تومان از آموزش های این طرح بهره مند شدند.

وی با بیان اینکه رسالت اساسی دفتر بانوان مدنظر قراردادن آموزش برای زنان شاغل و خانه دار است اظهارداشت: در این راستا دو طرح بزرگ ملی همزمان با سراسر کشور در استان اجرا خواهد شد.

هلال بیرجندی با اشاره به اجرای طرح ملی آموزشی ویژه شاغلان زن دستگاه‌های دولتی افزود: دو هزار نفر از کارکنان استان در مهر ماه امسال در این طرح شرکت کردند .

وی عدم ارائه مجوز برای شرکت فرهنگیان در این طرح را از مهم ترین مشکلات آن در استان بیان کرد و تصریح کرد: این در حالی بود که استان های دیگر برای شرکت فرهنگیان مشکلی نداشتند.

در ادامه مدیرکل سازمان بهزیستی خراسان جنوبی از اجرای طرح تحقیقاتی شناسایی آسیب های اجتماعی استان خبر داد وگفت: هدف از اجرای این طرح بررسی و کنترل آسیب های اجتماعی می باشد.

محمدحسن اکبری مطلق ادامه داد: طلاق، همسر آزاری، کودکان خیابانی، خودکشی، مصرف داروهای محرک و زنان آسیب دیده از جمله مولفه هایی است که در این طرح سنجیده می شود.

کد خبر 781614

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha