دكتر " قطب الدين صادقي" كارگردان تئاتر در باره انتظار خود از رئيس جديد تئاتر كشور به خبرنگارسرويس تئاتر "مهر" گفت: در اين سالهاي اخير امكانات به درستي ميان تئاتري ها توزيع نشده بود وبه عمد تلاش درراندن نيروهاي متخصص از عرصه تئاتر و آوردن گروه هاي جديد ناآشنا به جاي آنها انجام مي شد.
وي درادامه افزود: بايد دوباره براي نيروهاي متخصص و حرفه اي در عرصه تئاتر امكان كار فراهم شود و حضور آنها حفظ شود.
دكتر "صادقي " كه هم اكنون نمايش" پرومته در زنجير " به كارگرداني اودر تماشاخانه "مهر" به روي صحنه است ، با اشاره به حضور فعال و مثبت دكتر "نشان" درعرصه فعاليت هاي هنري تصريح كرد: با شناختي كه من از دكتر نشان دارم ايشان بسيار مدير توانا و شايسته اي است و تاكنون مسووليت برگزاري چندين جشنواره تئاتر مثل ايران زمين و طنز اصفهان راداشته را داشته و به خوبي انجام داده است و همواره حسن نيت خود را نشان داده است .
وي با بيان اين مطلب كه البته همه چيز را بايد در آينده و بر اساس عملكرد ايشان ارزيابي كرد متذكر شد:اميدوارم دكتر "نشان" در سمت جديد نيز تمام تلاش خود رادر جهت حفظ نيروهاي متخصص و بهبود تئاتر به كارگيرد.
انتظارات اهالي تئاتر از رئيس جديد تئاتر
"قطب الدين صادقي":رئيس جديد تئاتر بايد تبعيض را از بين ببرد
آن چه در اين ساليان اخير همه تئاتر ها را آزار مي داد تبعيض موجود در سيستم تئاتركشور بود كه رئيس جديد بايد اين تبعيض را ازبين ببرد.
کد خبر 78178
نظر شما