پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ آبان ۱۳۸۷، ۱۲:۴۲

حجت الاسلام پناهیان:

به درازا کشیدن دوران عقد به سوء تفاهمها دامن می زند

به درازا کشیدن دوران عقد به سوء تفاهمها دامن می زند

حجت الاسلام پناهیان با اشاره به برخی از طلاقهایی که در دوران عقد واقع می شوند گفت: اگر ازدواج صورت می گرفت به سوء تفاهمهای دوران عقد دامن زده نمی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسئول اتاق فکر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به اینکه نمی توان گفت به درازا کشیدن دوران عقد بد است اظهار داشت: طولانی شدن این دوران آثار و تبعاتی دارد که معلوم نیست دختران و پسران امروزی بتوانند به خوبی تحمل کنند.

وی در ادامه درباره آسیب به درازا کشیده شدن دوران عقد گفت: از نظر عاطفی ممکن است برای دخترخانمها طولانی شدن دوران عقد مشکلاتی به وجود آورد. خانمی که علاقمند به تشکیل زندگی باشد و ارتباط عاطفی با همسر خود برقرار کرده باشد ممکن است دچار مشکلاتی شود که مردان به خوبی آن ضرورتها را درک نکنند و به این ترتیب سوء تفاهمهایی برای خانواده های نوپا به وجود آید.

حجت الاسلام پناهیان شکل نگرفتن عواطف و احساسات خانمها به طور کامل نسبت به همسر و زندگی مشترک در دوران عقد را دلیل دیگر به وجود آمدن آسیب دانست و گفت: به همین علت ممکن است که دختران بعضی اوقات در تمایل خود به آغاز زندگی مشترک دچار نوساناتی شوند و ناراحتیهای خاصی پیش آید و حتی از همسر خود بدون دلیل خاصی احساس تنفر کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: این برخورد در برخی خانمها حتی ممکن است طبیعی هم باشد در حالی که اگر زیر یک سقف زندگی کنند نوسانات در مرزهای منفی زیاد اوج نمی گیرد. یا ممکن است آقایان و خانمها دچار محاسبه هایی شوند اینکه درست انتخاب کردند یا نه .

وی با اشاره به اینکه زوج در دوران عقد ممکن است هنوز خود را در موقعیت انتخاب ببینند گفت: خیلی وقتها ممکن است زوجین در اثر برخورد با کوچکترین ناملایماتی به انتخاب خود شک کنند و وقتی در انتخاب تردید ایجاد شود دلسردیهایی ممکن است به وجود آید که به آسیبها دامن بزند یا به طلاق منجر شود.

کد خبر 781843

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha