به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، نادعلی حاجیلری بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی صنعت آب و برق استان افزود: این کارگروه برای هماهنگی هرچه بیشتر بین دو کارگروه انسجام بخشی آب و آبفا و برق و انرژی تشکیل شد.
وی کاهش ریزش های جوی در طول 40 سال گذشته در استان را بی سابقه دانست و اظهار داشت: برای جلوگیری از بروز بحران نیاز است تعامل بیشتری بین بخشهای مختلف ایجاد شود.
وی به پروژه احداث آب بندان "پرتو بناور" استان اشاره و اضافه کرد: این طرح با هدف تامین آب اراضی کشاورزی، آبزی پروری و اشتغالزایی در سال 85 آغاز شده و پیش بینی می شود در سال 88 خاتمه یابد.
حاجیلری با اشاره به سطح زیر کشت این آب بندان افزود: سطح زیر کشت این آب بندان 600 هکتار و حجم آب تنظیمی آن یک میلیون و 800 هزار متر مکعب است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان بیان داشت: اعتبار هزینه شده این طرح در سال قبل مبلغ دو میلیارد و 560 میلیون ریال بوده و اعتبار مصوب آن در سال جاری چهار میلیارد و 910 میلیون ریال است.
وی هزینه انجام شده این طرح را از ابتدا تاکنون را مبلغ چهار میلیارد و 730 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: در صورت تخصیص کامل اعتبار مصوب شده، این طرح در سال آینده به بهره برداری می رسد.
گلستان سالانه به پنج میلیارد مترمکعب پتانسیل آبی نیاز دارد.
نظر شما