محمدرضا اسکندری در گفتگو با خبرنگار مهر در آمل گفت: کل اعتبار اختصاص یافته به صندوق بیمه شش هزار و 300 میلیارد ریال بوده است اما تاکنون هفت هزار میلیارد ریال به کشاورزان پرداخت شده است.
وی با اشاره به اینکه به علت گستردگی خسارت های ناشی از سرمازدگی و خشکسالی اقدامات صورت گرفته نتوانسته جوابگوی مردم باشد، افزود: از میزان 45 هزار میلیارد ریال متمم بودجه که برای مقابله با خشکسالی تصویب شد، 21 هزار میلیارد ریال سهم بخش کشاورزی بود که از این میزان حدود 360 میلیارد ریال سهم استان مازندران بوده است.
وزیر جهاد کشاورزی با اعلام اینکه یک ردیف بودجه مختص سیستم های آبیاری بوده و از اعتبارات تلفیقی است، اظهار داشت: کل اعتبار کشور سه هزار میلیارد ریال بوده که از این میزان 100 میلیارد ریال آن سهم استان مازندران بوده که پروژه های آن نیز مشخص است.
اسکندری سهم مازندران از ردیف یارانه نهاده های کشاورزی نظیر کود و بذر را 320 میلیارد ریال اعلام کرد که این سهم به مازندران پرداخت شده است.
نظر شما