پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ آبان ۱۳۸۷، ۱۴:۰۱

حسین خانلری:

پروازهای داخلی و خارجی 11 درصد رشد داشته است

پروازهای داخلی و خارجی 11 درصد رشد داشته است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان هواپیمایی کشور گفت: از ابتدای امسال تاکنون میزان پروازهای داخلی و خارجی 11 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد کاپتیان حسین خانلری ظهر امروز در نخستین هم اندیشی دفاتر خدمات مسافربری و جهانگردی کشور در مشهد افزود: از ابتدای امسال تا کنون 11 میلیون و 500 هزار پرواز داخلی و خارجی صورت گرفته که از این میزان چهار میلیون و 500 هزار به پروازها ی خارجی اختصاص داشته است.

معاون وزیر راه با اعلام اینکه در بین پروازهای خارجی و اروپایی انگلستان و آلمان بیشترین میزان پرواز را داشته اند، افزود: در حوزه ی آسیایی و بخش پروازهای زیارتی عربستان، عراق و بحرین بیشترین میزان متقاضی را داشته است و در حوزه آسیایی و توریستی نیز کشورهای اندونزی، مالزی و سنگاپور بیشترین پرواز را به خود اختصاص داده اند.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز نیازمند آن هستیم که اقتصاد کشور را از اقتصاد وابسته به نفت خارج کرده و به سمت اقتصاد گردشگری سوق دهیم اظهار داشت:  گشودن گره این کار نیازمند یک همت دست جمعی دست اندرکاران صنعت گردشگری است.

وی در بخشی دیگری گفت: آنچه که به بخش هواپیمایی ارتباط دارد همکاری با بخش خصوصی در چند بخش عمده است.

خانلری تسهیلات سازمان تحت الامر را شامل اعطای مجوز به بخش خصوصی برای ورود هواپیماهای خارجی به داخل کشور عنوان کرد و گفت: البته تنها در کشورهای طرف قرارداد جمهوری اسلامی میسر است.

وی همچنین گفت: ارتقاء مسیر پروازهای داخلی و افزایش تعداد فرکانس پروازهای خارجی بر اساس نظر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صورت می گیرد.

خانلری در بخش دیگری به تقویت و توسعه گردشگری با بالگرد اشاره کرد و گفت: متاسفانه بخش خصوصی رغبت چندانی به استفاده از بالگرد از خود نشان نداده اما سازما ن هواپیمایی آماده است در این خصوص با بخش خصوصی همکاری نماید.

کد خبر 782533

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha