به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، در این جشنواره بزرگ، هنرمندان، گروههای مختلف هنری و اقوام هفت استان کشور از مازندران، گلستان، تهران، خراسان رضوی، قزوین، گیلان و سمنان و گروههای هنری شرکت دارند.
همچنین سفرای کشورهای آلمان، سوئیس، قزاقستان، قرقیزستان، مالزی، برونئی و جمعی از مسئولان و فعالان بخش گردشگری کشور نیز در این جشنواره شرکت دارند.
سرپرست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان در این مراسم گفت: رشد گردشگری از شاخص های امنیت ملی و از پدیده های ارزشمند ملی است.
فریدون فعالی در این مراسم افزود: بسیاری از کشورهای جهان ابعاد گسترده صنعت گردشگری را از نظر اشتغال درک کرده و به گسترش ان پرداختند.
وی اظهار داشت: ایران به دلیل داشتن جاذبه های مختلف فرهنگی، طبیعی و تاریخی همواره مورد توجه جهانیان است و گلستان نیز استانی است که همانند ستاره ای درخشان در آسمان تابناک ایران می درخشد.
وی خاطرنشان کرد: وجود جاذبه ها و موهبت های فراوان نظیر جنگل های سبز و رنگارنگ، ترنم چشمه ساران و طبیعت زیبا موقعیتی خاص و وصف ناپذیر در این استان ایجاد کرده است.
به گفته فعالی، امنیت، آرامش، زیبائیهای طبیعی، پارک های ملی، بناهای تاریخی نظیر بزرگترین برج آجری جهان (برج قابوس) از جمله جاذبه های مهم بخش گردشگری در این استان به شمار می آید.
دبیرمجمع نمایندگان استان گلستان در مجلس نیز در این جشنواره گفت: گلستان نمادی از قومیت های مختلف کشور است که عقاید و زبان و مذاهب دینی مختلف به صورت مسالمت آمیز در کنار یکدیگر به سر می بردند.
اسدالله قره خانی افزود: امنیت و ضریب بالای امنیت از دیگر مولفه هایی است که در جدب گردشگر در این استان موثر است.
وی بیان داشت: وجود ذخایر طبیعی و جغرافیایی نظیر سواحل زیبای خزر، تالابها، کوههای البرز و دشتهای وسیع ترکمن روند استقبال از سرمایه گذاری در این استان را دوچندان کرده است.
وی خاطرنشان کرد: تعامل و هماهنگی بین مدیران استانی از دیگر مسائلی که فرصتهای مناسب سرمایه گذاری در این استان گردشگرپذیر فراهم کرده است.
به گفته قره خانی، گردشگری و توریست دربرنامه چهارم و چشم انداز 20 ساله کشور جایگاهی ویژه دارد و مجلس نیز اهمیت این مسئله را به خوبی درک کرده است.
این نماینده مجلس از سفرای خارجی خواست تا زمینه های سرمایه گذاری در این منطقه را فراهم کنند زیرا موقعیت در این استان مهیا است.
به گزارش خبرنگار مهر، در مراسم افتتاحیه این جشنواره برنامه های مختلف فرهنگی و هنری از سوی اقوام و گروههای شرکت کننده اجرا شد.
این جشنواره شامل بخش هایی نظیر همایش علمی طبیعت گردی، جشنواره اقوام کشور و نمایشگاه صنایع دستی و سوغات کشور است. همچنین گروه های موسیقی محلی از نقاط مختلف کشور اجرا خواهند داشت.
همایش علمی "طبیعت گردی، سرمایه گذاری، چالش ها و فرصت ها"، معاونت سرمایه گذاری و طرح های سازمان با عنوان "سرمایه گذاری و کارآفرینی در بخش طبیعت گردی" از دیگر بخشهای این جشنواره است.
یا استقرار واحدهای سیار شبکه رادیویی و شبکه تلویزیونی مرکز گلستان در محل جشنواره، این جشنواره به صورت مستقیم از شبکه استانی پخش شد.
دومین جشنواره بزرگ اقوام ایران زمین از 23 الی 26 مهرماه در تالار فخرالدین اسعدگرگانی برگزار می شود.
نظر شما