پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ آبان ۱۳۸۷، ۱۰:۰۰

رئال مادرید در اندیشه یافتن جایگزین نیستلروی

رئال مادرید در اندیشه یافتن جایگزین نیستلروی

مسئولان باشگاه رئال مادرید به دنبال یافتن جانشین برای رودفن نیستلروی، مهاجم هلندی خود هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، نیستلروی زانوی خود را به تیغ جراحان سپرده و تا پایان رقابت‌های فصل قادر به همراهی رئال مادرید نیست.

برند شوستر گفت: نمی گویم پیدا کردن جایگزین برای نیستلروی خیلی ضروری است اما چنانچه موقعیتی پیش بیاید، آن را از دست نخواهیم داد. با از دست داد رود، باید توجه خود را به بازار نقل و انتقالات زمستانی معطوف کنیم.

نیستلروی زانوی راست خود را در آمریکا جراحی کرده و انتظار می رود 6 تا 9 ماه قادر به همراهی تیم فوتبال رئال مادرید نباشد.

بازیکن 32 ساله پیشین تیم فوتبال منچستریونایتد در فصل 07-2006 با به ثمر رساندن 25 گل در 37 مسابقه به عنوان برترین گلزن رقابت‌های فوتبال باشگاهی اسپانیا دست پیدا کرد. نیستلروی در دیدار با یوونتوس در چارچوب رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا دچار آسیب دیدگی شد.

کد خبر 783075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha