به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، مسابقات کشتی آزاد و فرهنگی ناشنوایان کشور امروز با حضور بیش از 90 ورزشکار در مجموعه ورزشی آزادی سنندج آغاز شد.
در این دوره از رقابت ها بیش از 90 ورزشکار در قالب 14 تیم از استان های مختلف کشور به رقابت می پردازند.
در رقابت های روز اول این دوره از مسابقات کشتی گیران رشته فرهنگی به رقابت خواهند پرداخت و صبح فردا نیز مسابقات در رشته آزاد پیگیری خواهد شد.
در این دوره از مسابقات تیم های از استان های آذرابیجان شرقی و غربی، اصفهان، کرمانشاه، قم، فارس، اردبیل، خراسان رضوی، یزد، زنجان، لرستان، مازندران، تهران و کردستان حضور دارند.
این دوره از رقابت ها در هشت وزن برگزار می شود که وزن های 66 و 74 کیلوگرم با 12 نفر بیشترین رقابت کننده را دارند.
این مسابقات به همت فدارسیون کشتی ناشنوایان کشور و با همکاری هیئت کشتی کردستان و سازمان بهزیستی استان برگزار می شود.
نظر شما