پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ آبان ۱۳۸۷، ۱۲:۰۴

12کتابخانه عمومی در 12 شهر مازندران احداث می شود

12کتابخانه عمومی در 12 شهر مازندران احداث می شود

ساری - خبرگزاری مهر: با اعتبار 24 میلیارد ریالی، 12 کتابخانه عمومی در 12 شهر فاقد کتابخانه مازندران احداث می شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تایید خبر فوق در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور پاسخگویی به نیاز زایدالوصف علاقمندان به ویژه جوانان و نوجوانان در شهرهای فاقد کتابخانه عمومی مازندران، هیئت دولت در سفر اخیر خود به مازندران، ایجاد 12 کتابخانه عمومی در این شهرها را مورد تصویب قرار داد.

محمد اسماعیل امامزاده خاطر نشان کرد: چهار کتابخانه توسط وزارت نفت و بقیه با عتبار استانی احداث و با اعتبار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تکیمل و تجهیز خواهند شد.

وی با اشاره به دو کتابخانه در دست اجرا و یک کتابخانه آماده بهره برداری، تعداد کتابخانه های عمومی مازندران را 52 کتابخانه ذکر کرد و گفت: با تعامل سازنده مسئولان استانی و تخصیص های به موقع، امید می رود تا پایان سال 88، تعداد کتابخانه های عمومی مازندران به 67 باب برسد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ترویج فرهنگ کتابخوانی را از سیاستهای اصلی ارشاد اسلامی دانست.

وی اظهار داشت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هر ساله با تخصیص اعتبار درخور توجه خود به امر کتاب و کتابخانه سازی و برنامه های ترویج فرهنگ کتابخوانی از طرق مختلف و از جمله نهاد کتابخانه های عمومی کشور سعی دارد تا با حمایت قاطع از نشر، چاپ و توزیع کتاب و برگزاری نمایشگاه های متعدد در شهرهای مختلف کشور، کتاب را آسان و ارزان در اختیار عموم مردم به خصوص جوانان و نوجوانان قرار دهد.

کد خبر 783761

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha