مسعود اقلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه فعال کردن کاریابی های غیردولتی در کسب فرصت های شغلی پایدار و آماده کردن نیروهای ثبت نام شده به منظور ورود به بازار کار موثر است، اظهار داشت: نظارت دقیق بر کسب محلهای خالی و اشتغال ایجاد شده جزو استراتژیهای در نظر گرفته شده در سال جاری است.
وی گفت: موسسات کاریابی به عنوان نهادهای ارائه خدمات عمومی، موجب تنظیم بازار کار می شوند و به ایجاد ارتباط بین کارفرما و نیروی کار کمک می کنند.
اقلامی مهمترین وظیفه این موسسات را راهنمایی و اطلاع رسانی شغلی عنوان کرد و افزود: وجود جمعیت جوان که پس از پایان تحصلات خود در دانشگاه و دبیرستان خواهان ورود به بازار کار هستند نقش این موسسات را در جامعه مهم می کند.
رئیس سازمان کار و امور اجتماعی همدن اظهار داشت: فرآیند کاریابی برای افراد جویای کار از طریق بنگاه های کاریابی ممکن است از یک تا چند ماه طول بکشد.
اقلامی اضافه کرد: از اسفند ماه 1384 تمام امور مربوط به ثبت نام، معرفی به کار و کسب فرصت های شغلی به کاریابی های خصوصی واگذار شده است که با نظارت واحد اشتغال سازمان در حال حاضر 26 کاریابی خصوصی در استان همدان فعال است.
وی با بیان اینکه جذب و هدایت فرصتهای شغلی تا میزان 200 درصد افزایش یافته است، اضافه کرد: بیکاری و فشارهای ناشی از آن و اضطراب و نگرانی نیافتن شغل مناسب زمینه مساعدی برای سوء استفاده های احتمالی افراد سودجو فراهم می کند به همین دلیل نظارت بر عملکرد این بنگاه ها به صورت جدی انجام می شود.
اقلامی گفت: سازمان کار و امور اجتماعی برای افزایش توانمندیهای دفتر کاریابی و ارائه خدمات مطلوب تر به مراجعان ضمن نظارت جدی و دقیق بر عملکرد دفاتر کاریابی از فعالیت مراکز غیرمجاز و غیرقانونی نیز جلوگیری خواهد کرد.
وی افزود: دفاتر کاریابی مهمترین ابزار شناخت بازار کار هستند و باید مشتریان خود را با نیازها و تخصص های بازار کار وقف بدهند و در صورت نیاز معرفی افراد ثبت نام شده به آموزشهای مورد نیاز بازار کار با مراکز آموزشی هماهنگ و همگام شوند.
نظر شما