به گزارش خبرنگار مهر، احمد جبار راهی که دقایقی پیش برای حضور در اجلاس شهرداران پایتختها و کلان شهرهای آسیایی وارد فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) شد، مورد استقبال رسمی مهندس مداحی شهردار منطقه 18 تهران قرار گرفت.
"احمد جبار راهی" که از یک سال و نیم پیش در مسند شهرداری شهر کربلا قرار گرفته ضمن قدردانی از مسئولان شهرداری تهران، این سفر را ششمین سفر خود به تهران دانست و گفت: در آخرین سفری که به تهران داشتیم به همراه وزیر شهرداریهای عراق با دکتر قالیباف دیداری داشته و در مورد مسایل مهمی چون ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان و مسایلی از این دست، صحبت های بسیاری کردیم.
وی در ادامه اقدامات شهرداری تهران در سطح شهر در همه حوزه ها و ابعاد را بسیار عالی توصیف کرد.
شهردار کربلا با اشاره به اهمیت بسیار زیاد اجلاس شهرداران کلانشهرهای آسیایی خاطر نشان کرد: این اجلاس بسیار مثمر ثمر خواهد بود زیرا به نظرم می توانیم در این اجلاس روابط بین کلانشهرهای آسیایی را بیشتر کنیم و از سوی دیگر اهداف مشترک ایران و عراق - تهران و بغداد - را بسط و گسترش دهیم.
نظر شما