پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ آبان ۱۳۸۷، ۱۶:۵۲

حجت الاسلام طائب:

بسیج با تهدیدهای نرم مقابله می کند / فعالیت 13 میلیون بسیجی در کشور

بسیج با تهدیدهای نرم مقابله می کند / فعالیت 13 میلیون بسیجی در کشور

قم - خبرگزاری مهر: فرمانده بسیج کشور گفت: بسیج در طراحیهای خود با تهدیدهای نرم و تهاجمات فرهنگی برخورد خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام حسین طائب عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاش های دشمن در خصوص راه اندازی جنگ نرم گفت: بسیج با تمامی اینها مقابله کرده و اجازه رواج تهاجم فرهنگی به دشمن را نخواهد داد.

وی تصریح کرد: بسیج با طراحی برنامه های خود از جوانان کشور دفاع خواهد کرد و فرهنگ اسلام را رواج می دهد.

طائب با بیان اینکه از دیگر برنامه های بسیج عمق بخشی به فرهنگ انقلابی است، اظهار داشت: بسیج در این زمینه نیز برنامه ریزی هایی را کرده است و با اقتدار به این امر می پردازد.

به گفته فرمانده بسیج کشور، بسیج هم اکنون در تلاش است تا به این منویات رهبری جامعه عمل بپوشاند و به همین منظور بسیج علمی در مراکز آموزشی تاسیس خواهد شد.

وی در پایان در خصوص تعداد نیروهای بسیجی گفت: در حال حاضر 13 میلیون و 600 هزار بسیجی در کشور وجود دارد و با برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان برنامه پنجم کشور این رقم به 20 میلیون نفر خواهد رسید.

کد خبر 784832

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha