به گزارش خبرنگار مهر، این جشنواره همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی در تهران برپا شد و در مراسم پایانی آن احمد نوریان معاون فرهنگی اجتماعی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و داود رشیدی هنرمند سرشناس سینما، تئاتر و تلویزیون حضور داشتند.
برگزیدگان جشنواره مستند کتاب پس از گزارش محمد مشاری دبیر جشنواره به این ترتیب معرفی شدند: بخش دانشآموزی لوح سپاس و یک سکه بهار آزادی به بزرگمهر صفورا برای "حسن کچل و الاغ پیرش و نیکمهر" و مجید عاشورینسب برای "داستان یک شهر" و میلیونر عاشق". در بخش کودک تندیس، لوح سپاس و 10 میلیون ریال به فرخ یکدانه برای "دهخدا".
در بخش انیمیشن تندیس و 10 میلیون ریال به حسین مرادیزاده برای "بوف". در بخش مستند با تقدیر از "محاکات غزاله علیزاده" پگاه آهنگرانی، تندیس و 20 میلیون ریال به "بادکنگ رنگی" حمید اسکندری، تندیس و 25 میلیون ریال به محمدرضا مقدسیان برای "دو سه چیزی که میتوانم بگویم" و تندیس و 30 میلیون ریال به مهدی قربانپور برای "من انرژی هستهای نیستم".
جایزه ویژه هیئت داوران شامل تندیس و 15 میلیون ریال به هدی مسعودی برای "هزار و یکشب" و جایزه ویژه هیئت داوران شامل تندیس و 15 میلیون ریال به یک عمر فعالیت سازنده در عرصه کتاب و نشر به علی دهباشی روایتگر فیلم "بخارای من".
نظر شما