پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۸ آبان ۱۳۸۷، ۱۴:۴۴

سرمایه کم نباید باعث سو مدیریت شود

سرمایه کم نباید باعث سو مدیریت شود

کرج - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در کرج گفت: سرمایه کم نباید باعث سو مدیریت و عدم اشتیاق مدیران از خلاقیت و پیگیری امور شود.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، آیت الله محسن کازرونی ظهر امروز در جمع مدیران کرجی اظهار داشت: مدیران جامعه اسلامی باید به رفع ظلم پرداخته و به داد مظلوم برسند و اگر این امر در جامعه محقق شود شعار مقام معظم رهبری و دولت نهم نیز در کشور اجرایی خواهد شد.

وی افزود: مدیران باید بدانند قدرت وسیله ای برای خدمت رسانی به مردم است و باید در قالب این قدرت که دست به دست بین افراد متفاوت می چرخد شرایط رفاه شهروندان را فراهم کرد.

امام جمعه کرج ادامه داد: شعار دولت نهم همان شعار امام خمینی (ره) در زمان پیش از انقلاب است که گاندی نیز در زمان آزادی هندوستان از دست استعمارگران سر داد و هر زمان دولت و ملت خواستند که بتوانند این امر محقق شده و موانع از سر راه برداشته شده است.

این مسئول عنوان کرد: مدیران باید بدانند که در حد توان و قدرت خود می توانند کارهای سنگین انجام دهند و به بهانه آنکه قدرتشان کافی نیست نباید از بار مسئولیت شانه خالی کنند.

کد خبر 785452

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha