پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۲۸ آبان ۱۳۸۷، ۱۶:۳۹

نمره کمتر از 70 مدیران کرجی باعث تعویض آنان می شود

کرج - خبرگزاری مهر: فرماندار کرج گفت: مدیرانی که در ارزیابی های فرمانداری کرج نمره کمتر از 70 دریافت کنند، از پست مدیریتی خود برکنار می شوند.

محمدجواد کولیوند در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: بخش نظارت و بازرسی فرمانداری کرج با تهیه فرم های ارزشیابی و بازدید از فعالیت مدیران ادارات مختلف شهرستانی به ارزیابی از عملکرد مدیران پرداخته اند.

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته که برای اولین بار و به طور آزمایشی این ارزیابی انجام شد بیش از 14 اداره شهرستان نمره کمتر از 50 دریافت کرده اند که به مدیران این ادارات تذکرات کتبی نوشته شده است و اگر در ارزیابی های امسال نیز کوتاهی های این مدیران و سایر مدیران محرز شود نسبت به تغییر آنان از اداره کل اقدام خواهد شد.

این مسئول افزود: نقص های فرم سال گذشته ارزشیابی مدیران امسال برطرف شده است و امسال این طرح به طور جدی اجرایی خواهد شد.

وی ادامه داد: از این هفته بازدید های هماهنگ نشده از ادارات مختلف شهرستان از سوی فرمانداری آغاز می شود و یک روز از صبح تا پایان وقت اداری را به رفع مشکلات مردم در آن حوزه و بررسی موانع اجرایی و اداری آن ادار خواهیم پرداخت.

کد خبر 785575

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha