به گزارش خبرنگار مهر، در حالیکه طبق قوانین فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) سرمربیان دو تیم به همراه یکی از بازیکنان اصلی این تیم در بازی فردا، باید در نشست خبری پیش از مسابقه شرکت کنند، عصر امروز علی دایی از حضور در این نشست خودداری کرد و از افاضلی و هاشمیان خواست تا در این نشست حضور پیدا کند که این موضوع باعث اعتراض گروه های خبری امارات شد.
در این راستا پیش از آنکه هومن افاضلی پشت تریبون قرار بگیرد، اسماعیل راشد مدیر تیم های ملی امارات به افاضلی گفت: "همه منتظر علی دایی هستند و می خواهند صحبت های وی را بشنوند و از شما می خواهیم پشت میکروفن قرار نگیرید زیرا شما سرمربی ایران نیستید" و به همین دلیل از وی خواست در جایگاه مربی ایران قرار نگیرد.
این درحالی بود که هومن افاضلی به وی اعلام کرد به عنوان مربی ایران می خواهد در این نشست حضور پیدا کند ولی مدیر فنی امارات تاکید کرد باید علی دایی به سوالات خبرنگاران پاسخ دهد، نه یکی دیگر از اعضای کادر فنی این تیم. همچنین خبرنگاران اماراتی اعلام کردند از وی هیچ سوالی ندارند تا افاضلی مجبور به ترک نشست خبری شود.
این اقدام بازتاب منفی در شبکه های تلویزیونی امارات از جمله شبکه ورزشی "دبی اسپورت" داشت. این شبکه در اخبار ورزشی خود حرکت ایرانی ها را خلاف مقررات برشمرد و از قول مسئولان اماراتی اعلام کرد از مسئولان فوتبال ایران به خاطر این برخورد غیر حرفه ای به فیفا شکایت خواهند کرد.
دیدار تیم های فوتبال امارات و ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی ساعت 45/18 فردا در ورزشگاه آل مکتوم برگزار می شود.
نظر شما