پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ آبان ۱۳۸۷، ۹:۴۷

نمایشگاه مهندسی متالوژی و ریخته گری در کرج گشایش یافت

کرج - خبرگزاری مهر: همزمان با برگزاری همایش ملی مهندسی متالوژی و ریخته گری نمایشگاهی از دستاوردها ی این علوم در کرج گشایش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، هدف از برگزاری این نمایشگاه تبادل اندیشه بین دانشجویان و شرکتهای صنعتی در زمینه ریخته گری و مهندسی متالوژی است.

در این نمایشگاه که شامل 26 غرفه است، اهالی صنعت، دانشگاه و انجمنهای مختلف مانند انجمن جوش ایران، انجمن علمی دانشگاه آزاد کرج و ... دستاوردهای علمی خود را به نمایش گذاشته اند.

همچنین در این نمایشگاه 150مقاله علمی در زمینه متالوژی و ریخته گری در قالب پوستر ارائه شده است.

نمایشگاه مهندسی متالوژی و ریخته گری به مدت دو روز در دانشگاه آزاد واحد کرج دایر است.

 

کد خبر 785791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha