پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ آبان ۱۳۸۷، ۱۲:۵۶

تشکیل ستاد عملیات زمستانی در شرکت فرودگاه های کشور

تشکیل ستاد عملیات زمستانی در شرکت فرودگاه های کشور

معاون عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه های کشور از تشکیل ستاد عملیات زمستانی در این شرکت خبرداد و گفت: طرح عملیات زمستانی امسال در 18 فرودگاه کشور اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاههای کشور علی گل محمدی در این باره گفت: امسال عملیات برف روبی در فرودگاه ها از دستورالعمل اجرایی و فرماندهی عملیات برخوردار است و برای اجرای عملیات زمستانی در فرودگاه های کشور 10 تیغه برف روب، 2 خودروی برف خور و دو دستگاه اوره پاش با بهره مندی از مدرن ترین تکنولوژی و هزینه ای بالغ بر 30 میلیارد ریال خریداری شده است که 90 درصد آنها تا قبل از دی ماه تحویل فرودگاه های کشور خواهند شد.

معاون عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاههای کشور افزود: علاوه بر تمهیدات فوق، مبلغ یک میلیارد و 100 میلیون تومان نیز برای تامین لوازم مصرفی فرودگاه ها، اوره و نمک، تعمیر و بازسازی تجهیزات و استفاده از بخش خصوصی در نظر گرفته شده و این اعتبار و انجام آن به صورت غیر متمرکز در اختیار فرودگاه ها قرار گرفته است.

وی ادامه داد: اخیرا یک دستگاه ماشین چند منظوره فرودگاهی با سرعت و کارآیی بسیار بالا خریداری شده است و این ماشین چند منظوره عملیات برف روبی را با سرعت 80 کیلومتر در ساعت با عرض تیغه 8 متر انجام می دهد.

گل محمدی جلوگیری از یخ زدگی توسط اوره، برف روبی با ماشین آلات مخصوص فرودگاهی و یخ زدایی را از مهمترین وظایف ستاد عملیات زمستانی شرکت فرودگاه های کشور برشمرد و افزود: دستورالعمل عملیات زمستانی، امسال برای 21 فرودگاه کشور تدوین و در هر فرودگاه فرمانده عملیات زمستانی نیز منصوب شده است.

معاون عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه های کشورتصریح کرد: عملیات زمستانی امسال در فرودگاه های امام خمینی(ره)، مهرآباد، تبریز، مشهد، شیراز، اصفهان، ارومیه، اردبیل، سنندج، شهرکرد، همدان، کرمانشاه، یاسوج، زنجان، ایلام، ساری، گرگان و رشت اجرا می شود که به حداقل رسیدن زمان تاخیر و جلوگیری از لغو شدن پروازها در زمان بارش شدید برف از مهم ترین اثرات اجرای طرح عملیات زمستانی است.  

کد خبر 785984

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha