پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ آبان ۱۳۸۷، ۲۱:۳۰

مقدماتی جام جهانی 2010 /

درگیری کعبی با اسماعیل مطر / شکایت پلیس امارات از دایی به AFC

درگیری کعبی با اسماعیل مطر / شکایت پلیس امارات از دایی به AFC

ادامه درگیری کعبی و مطر در پایان دیدار ایران و امارت باعث دخالت علی دایی و در نهایت شکایت پلیس دبی از سرمربی ایران به نماینده AFC شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در پایان دیدار ایران و امارات و زمانیکه بازیکنان دو تیم در حال حرکت به سوی رختکن بودند، درگیری حسین کعبی با اسماعیل مطر در بیرون زمین ادامه پیدا کرد.

در این صحنه پلیس دبی برای پایان دادن به این درگیری لفظی وارد عمل شد و سعی داشت کعبی را از صحنه دور کند اما دایی خود را به صحنه رساند و برخوردی با یکی از پلیس ها داشت.

پس از این اتفاق احمد المنصوری نایب رئیس پلیس امارات در گفتگو با خبرنگار شبکه ابوظبی اسپورت گفت: " متاسفانه دایی نباید در این صحنه دخالت می کرد. ما می توانستیم وی را پس از هل دادن یکی از نیروهای خود دستگیر کنیم اما به دلیل اینکه وی میهمان ما بود، از این حرکت گذشت کردیم."

وی خاطرنشان کرد: " ما پس از این صحنه شکایت نامه ای را تنظیم کردیم و به ناظر AFC که شاهد صحنه ها بود آن را ارائه کردیم و قطعا از طریق این نهاد این اتفاق را پیگیری خواهیم کرد."

همچنین خبرنگار "ابوظبی اسپورت" نیز با بیان اینکه از یک مربی و بازیکن بزرگ بین المللی بروز چنین حرکاتی بعید است، از حرکت سرمربی ایران به شدت انتقاد کرد.

کد خبر 786488

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha