پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ آذر ۱۳۸۷، ۱۱:۱۵

حضور بازیکنان خارجی در لیگ بسکتبال باعث بالا رفتن سطح مسابقات می شود

حضور بازیکنان خارجی در لیگ بسکتبال باعث بالا رفتن سطح مسابقات می شود

سنندج - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم بیم مازندران حضور بازیکنان خارجی در لیگ ایران را باعث بالا رفتن سطح این مسابقات دانست.

ویونوویچ در پایان دیدار تیمش مقابل تراکتورسازی کردستان به خبرنگار مهر گفت: حضور بازیکنان خارجی در لیگ بسکتبال ایران باعث بالا رفتن سطح فنی این رقابت ها می شود.

وی ادامه داد: حضور این بازیکنان خارجی علاوه بر کمک به بالا رفتن سطح رقابت زمینه ای را برای ارتقاء سطح توانمندی های بازیکنان داخلی لیگ نیز به همراه خواهد داشت البته باید بازیکنان خارجی را به این لیگ دعوت کرد که از سطح فنی قابل قبولی بهره مند باشند.

سرمربی تیم بیم مازندران خاطرنشان کرد: تیم ما با تکیه بر دو بازیکن خارجی و در کنار آن بها دادن به جوانان بومی امسال حرف های بسیار زیادی برای گفتن خواهد داشت.

ویونوویچ با اشاره به دیدار تیمش مقابل تراکتورسازی کردستان افزود: ما بازی های قبلی تیم تراکتورسازی را به دقت آنالیز کرده و می دانستیم که این تیم با توجه به سرعتی که دارد می تواند برای ما دردسرساز شود و با از کار انداختن این توانمندی آنها توانستیم به برنامه های که داشتیم دست پیدا کنیم.

وی گفت: بازی بسیار زیبا و دیدنی بود و دو تیم با تلاش خود صحنه های بسیار زیبایی را به وجود می آوردند که این بازی روز های بسیار خوبی را برای لیگ بسکتبال ایران نوید می دهد.

سرمربی تیم بیم مازندران یادآور شد: تیم ما بازی های تدارکاتی بسیار کمی داشته و نسبت به سال گذشته نیز به کلی تغییر کرده است و امیدواریم که در ادامه رقابت ها بتوانیم ارائه گر بازی های بهتری باشیم.

وی در پایان بیان داشت: تم تراکتورسازی پتانسیل های بسیار خوبی دارد که یکی از آنها حضور این همه تماشاگر در سالن ایت که این مهم برای تمامی های تیم های دیگر دردسرساز خواهد شد.

تیم بیم مازندران شب گذشته توانست در حضور بیش از سه هزار تماشاگر سنندجی با نتیجه 81 بر 75 از سد تراکتورسازی کردستان عبور کند.

کد خبر 786937

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha