پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ آذر ۱۳۸۷، ۱۲:۵۱

تمامی مساجد گلستان شناسنامه دار می شوند

تمامی مساجد گلستان شناسنامه دار می شوند

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان گفت: تمامی مساجد استان شناسنامه دار و ساماندهی می شوند.

حجت الاسلام محمد انتصاری در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: در این راستا فرمها و جزوه 16 صفحه ای تهیه شد و بین هیئت امنای مساجد توزیع شده است.

وی اظهار داشت: در تلاش هستیم با کمک اعضای هیئت امنا، فرمها تکمیل و نسبت به ساماندهی و شناسایی مساجد اقدام شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال 116 مسجد جدید در استان ساخته می شود و در ارتباط با توسعه و تعمیر نیاز به اعتبار کلان است.

به گفته حجت الاسلام انتصاری، درصد بالایی از مساجد استان برای برگزاری مراسم های مذهبی و اقامه نماز با کمبود فضا روبرو هستند و علاوه بر آن شمار زیادی از مساجد استان به تعمیر و مرمت نیاز دارند.

وی خاطرنشان کرد: برای مرمت مساجد قدیمی نیاز به اعتبار کلان است و اعتبارات کنونی نیاز اصلی را تامین نمی کند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان خواستار مشارکت بیشتر مردم و خیرین برای نوسازی و مرمت مساجد و اماکن مذهبی استان شد. 

دو هزار و 300 مسجد، 108 بقاع و اماکن مذهبی و 100 هزار رقبه ثبت شده در گلستان وجود دارد.

کد خبر 787244

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha