-محمود المشهدانی رئیس پارلمان لبنان شب گذشته اعلام کرد: نشست پارلمان برای رای گیری درباره قبول یا رد توافقنامه امنیتی بغداد و واشنگتن چهارشنبه برگزار می شود.
-پلیس عراق از کشف یک گور دسته جمعی در جنوب بغداد خبر داد.
-عبدالقادر محمد العبیدی وزیر دفاع عراق اعلام کرد: هرجایگزینی به جای توافقنامه بدتر از آن خواهد بود.
-منابع خبری گزارش دادند: رئیس دانشگاه استانبول سفیر رژیم صهیونیستی و کنسول این رژیم را به خاطر رفتارهای قلدرمآبانه از دفترخود اخراج کرد.
-صالح العبیدی سخنگوی صدر گفت : امضای توافقنامه امنیتی بین بغداد و واشنگتن بعید است.
-باراک اوباما رئیس جمهوری جدید آمریکا ، ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را به ادامه پیشروی در روند صلح دعوت کرد.
-عربستان اخبار منتشره مبنی بر اینکه این کشور به ملا محمد عمر رهبر جنبش طالبان پیشنهاد پناهندگی سیاسی داده است، رد کرد.
-پاکستان اعلام کرد که از آمریکا به سازمان ملل متحد شکایت می کند.
-نیروی اتحادیه محاکم اسلامی سومالی برای آزادی نفتکش سعودی به دزدان دریایی 48 برای آزادی این نفتکش فرصت دادند.
-علی اصغر سلطانیه نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی پس از نشست توجیهی آژانس در وین تاکید کرد که ایران به وظیفه خود در خصوص مطالعات ادعایی عمل کرده است.
نظر شما