پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ آذر ۱۳۸۷، ۱۳:۳۴

ساندی تلگراف نوشت :

دیدار بوش و اولمرت؛ آخرین گفتگوی دو اردک لنگ درباره ایران

دیدار بوش و اولمرت؛ آخرین گفتگوی دو اردک لنگ درباره ایران

یک هفته نامه غربی با اشاره به دیدار فردای نخست وزیر مستعفی رژیم صهیونیستی و رئیس جمهور آمریکا نوشت: ایران محور اصلی آخرین مذاکرات این دو اردک لنگ خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هفته نامه ساندی تلگراف، دیدار "ایهود اولمرت" و "جرج بوش" برای آخرین بار پیش از ترک پستهای خود فردا در کاخ سفید با یکدیگر دیدار می کنند و این در حالی است که نگرانیهایی در اسرائیل درباره این موضوع که اقدامات دیپلماتیک انجام گرفته به رهبری آمریکا هنوز نتوانسته ایران را برای توقف برنامه هسته ای خود متقاعد کند وجود دارد.

به نوشته این هفته نامه، اولمرت در این دیدار به دنبال اطمینان یافتن از این مطلب خواهد بود که طرح وزارت خارجه آمریکا برای افتتاح دفتر حافظ منافع در تهران به معنای تغییر رویکرد آمریکا در قبال برنامه هسته ای ایران نیست.

بر همین اساس، گزارشهایی درباره درخواست اولمرت از بوش در اوایل سال جاری میلادی مبنی بر صدور مجوز از سوی آمریکا و همکاری واشنگتن با تل آویو برای ماجراجویی علیه ایران وجود دارد اما نکته آن جاست که بوش با این درخواست موافقت نکرده بود.  

ساندی تلگراف در ادامه موضوع سوریه و امنیت رژیم صهیونیستی را از دیگر محورهایی دانست که بوش و اولمرت در دیدار خود درباره آن مذاکره خواهند کرد و بر همین اساس مقامات صهیونیستی نگران شکاف موجود میان سخنان و عملکرد مقامات آمریکایی هستند.  

لازم به ذکر است که مقامات رژیم صهیونیستی تلاش گسترده ای را برای متوقف کردن برنامه صلح آمیز هسته ای ایران آغاز کرده و در این راه با مقامات زیادی رایزنی کرده و هجمه تبلیغاتی گسترده ای را نیز با استفاده از رسانه ها انجام می دهند.  

کد خبر 788061

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha