به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هاآرتص، شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد: از دست دادن بلندی های جولان هزینه زیادی برای به توافق رسیدن با سوریه نیست.
این گزارش اطلاعاتی محمود عباس را گزینه ای سوخته معرفی و اضافه کرده است: رژیم صهیونیستی باید جلوی برگزاری انتخابات در سرزمین های فلسطینی را بگیرد حتی اگر این موضوع به تقابل با جامعه جهانی بیانجامد.
این گزارش همچنین در تداوم جنجال سازی علیه برنامه هسته ای ایران، افزایش تحریم ها علیه فعالیت های هسته ای ایران را در 9 ماه آینده یک ضرورت عنوان کرده است.
شورای اطلاعات داخلی رژیم صهیونیستی البته در نهایت پذیرش ایران هسته ای را غیرقابل اجتناب اعلام کرده است.
یک مقام صهیونیستی که در تهیه این گزارش همکاری داشته است بر حمایت اوباما از مذاکرات با سوریه تاکید و نقش وی را در به نتیجه رسیدن این مذاکرات کلیدی اعلام کرد. وی قطع رابطه سوریه با حزب الله، حماس و ایران را خواسته رژیم صهیونیستی از دمشق اعلام کرد.
وی جانشین ایهود اولمرت نخست وزیر مستعفی رژیم صهیونیستی را مجبور به پذیرش خواسته های سوریه اعلام کرد.
هاآرتص همچنین از رد درخواست های مقامات رژیم صهیونیستی برای قطع رابطه با مقاومت و ایران توسط بشار اسد رئیس جمهور سوریه خبر داد.
این روزنامه صهیونیستی در توضیح دلایل اجبار رژیم صهیونیستی درباره پذیرفتن خواسته های سوریه گفت: تل آویو به شدت درباره بوجود آمدن جنگ های مرزی جدید با حزب الله لبنان و حماس نگران است و موفقیت های هسته ای ایران هم به این نگرانی ها افزوده است.
نظر شما