به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، حبیب الله مازندرانی ظهر امروز در آیین قدردانی از برترین های برنامه سازی در صدای مرکز آذربایجان غربی با اشاره به جایگاه رسانه های دیداری و شنیداری در دنیا امروز افزود: برنامه سازان رادیویی باید متناسب با نیاز روز مخاطب تولید کنند.
وی با بیان اینکه افق رسانه در سازمان صدا و سیما حکم قانون اساسی را دارد، اضافه کرد: برای شتاب گرفتن در مسیر پیشرفت و دانایی باید دو محیط رقابتی و تکنولوژی در اهداف سازمان صدا و سیما مدنظر قرار گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: در محیط رقابتی باید با رقبای خود رقابت کنیم و در محیط تکنولوژی با دستاوردهای جدیدی که در علم ارتباطات پیدا می شود خود را تجهیز کنیم تا با تسلط بر امکانات در دنیای شتاب و پیشرفت قدم برداریم.
مازندرانی با تقدیر از تولید برنامه های ارزشمند در حوزه صدای مرکز استان آذربایجان غربی بیان داشت: شبکه استانی صدای مرکز آذربایجان غربی هم اکنون از بالاترین میزان رضایتمندی و اعتماد در سطح کشور برخوردار است.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان غربی هم در این مراسم افق رسانه را بهترین راهنما برای تولید آثار فاخر دانست و گفت: اگر در مسیری که افق رسانه ترسیم کرده حرکت کنیم می توانیم به نقطه مطلوبی در برنامه سازی برسیم.
در ادامه از عوامل برتر برنامه های صدا که در ارزیابی شش ماهه اول امسال به کسب رتبه سوم برنامه سازی در بین مراکز صدا و سیما شده بودند با اهدای لوح و جایزه تجلیل شد.
نظر شما