پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۳:۵۰

در جلسه امروز تصويب شد :

موافقت شوراي شهر با خريد ساختمان موسسه اطلاعات

اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران در شصت و پنجمين جلسه علني خود با خريد ساختمان اطلاعات و تحويل آن به شهرداري تهران موافقت كردند .

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر رئيس شوراي اسلامي شهر تهران با اعلام اين مطلب در پايان جلسه امروز-  كه بدون  حضور مستمع برگزار شد - گفت : هدف از خريد اين ساختمان كاستن از حجم بار ترافيكي ناشي از تردد براي حضور در ادارات و سازمانهاي وابسته به شهرداري است كه در مناطق مختلف شهر قرار دارد .

مهندس مهدي چمران افزود : كميسيون شهرسازي ، فني و معماري با خريد ملك در صورت صحت اسناد مالكيت و انطباق متراژ هاي قيد شده در اسناد با واقعيت موجود و همچنين به شرط تملك كامل بنا اعم از فضاهاي تجاري و اداري و غيره جهت استفاده شهرداري موافقت خود را اعلام كرده و شهرداري مي تواند اقدام به خريد كند .

همچنين در ادامه جلسه امروز اعضاي شوراي شهر تهران با لايحه مجوز معافيت غرفه ها  و چادرهاي موجود در اماكن و ميادين ميوه و تره بار از پرداخت عوارض مخالفت كردند ، اين لايحه از سي كميسيون اقتصادي ، برنامه و بودجه و امور حقوقي شورا پيشنهاد شده بود .  

کد خبر 78918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha