به گزارش خبرگزاري "مهر"، احمد مسجد جامعي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ديدار با محمد اعجاز الحق وزير امور اسلامي پاكستان ، با اشاره به وجود تفاسير گوناگون از عقايد حضرت امام (ره) افزود : ظرفيت اين تفاسير در حدي است كه در مجامع بين المللي با اقبال و استقبال وسيع روبرو مي شود .
وي پديده جهاني شدن را فراتر از خواست و اراده يك گروه و ملت دانست و گفت : كشورهاي اسلامي مي توانند در جريان جهاني سازي با مشاركت در ايده پردازي و گسترش مناسبات فرهنگي، سياسي و اقتصادي بعنوان يك مجموعه قدرتمند عمل كنند .
در اين ديدار وزير امور اسلامي پاكستان خواستار گسترش مبادلات و مناسبات فرهنگي ميان دو كشور شد و ابراز اميدواري كرد كنفرانس بين المللي انقلاب اسلامي بتواند، زمينه حضور هر چه بيشتر مسلمانان را در عرصه هاي بين المللي فراهم كند .
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ديدار با وزير امور اسلامي پاكستان :
فرهنگ محور وحدت جهان اسلام است
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ديدار با وزير امور اسلامي پاكستان نقش انقلاب اسلامي ايران در رشد و گسترش اسلام در منطقه و جهان را مؤثر خواند و گفت : ما در سايه اين حركت توانستيم حضور بين المللي مؤثر جريانات اسلامي را بيش از پيش شاهد باشيم .
کد خبر 78942
نظر شما