پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آذر ۱۳۸۷، ۱۳:۰۴

منابع عربی خبر دادند:

احتمال ارجاع توافقنامه خروج به دادگاه قانون اساسی عراق

احتمال ارجاع توافقنامه خروج به دادگاه قانون اساسی عراق

منابع عربی امروز پیش بینی کردند که توافقنامه خروج بغداد و واشنگتن به دادگاه قانون اساسی عراق به منظور تعیین راهکاری برای تصویب توافقنامه ارجاع داده شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الشرق الاوسط ، این روزنامه امروز در مطلبی با اشاره به اینکه انتظار می رود نمایندگان پارلمان عراق فردا چهارشنبه توافقنامه خروج را به رای گیری بگذارند، پیش بینی کرد که برخی از نمایندگان پارلمان عراق به دادگاه قانون اساسی پناه ببرند تا راهکاری برای تصویب توافقنامه به سه شکل موافقت همه نمایندگان یا اکثریت دو سوم و گزینه سوم یعنی نصف به اضافه یک ارائه شود.

دراین راستا " خالد الاسدی " یکی از نمایندگان پارلمان و عضو ائتلاف عراق یکپارچه در گفتگو با این روزنامه چاپ لندن گفت : ائتلاف عراق یکپارچه قاطعانه تمدید حضور نیروهای آمریکایی را برای یک سال دیگر در عراق رد می کند.

وی درعین حال از نمایندگان خواست تا مسئولیت رد یا قبول توافقنامه را برعهده بگیرند چراکه این مسئله تاثیرات زیادی بر اوضاع کشور خواهد داشت.

از سوی دیگر ،" عبدالخالق زنگنه " از ائتلاف کردستان عراق به این روزنامه گفت : تصویب توافقنامه همچنان به عنوان یک جایگزین برای تمدید حضور نیروهای آمریکایی تا یک سال دیگر در عراق به شمار می رود و پناه بردن به دادگاه قانون اساسی به منظور تعیین راهکاری برای تصویب آن آخرین راه حل خواهد بود.

دراین حال، منابع آگاه عراقی از تلاش سفارت آمریکا برای متقاعد کردن گروه های مخالف با توافقنامه خبر دادند.

شورای وزیران عراق یکشنبه گذشته توافقنامه خروج را به تصویب رساند و بر اساس آخرین تصمیمات اتخاذ شده قراراست فردا چهارشنبه توافقنامه در پارلمان به رای گذارده شود.

کد خبر 789600

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha