پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ آذر ۱۳۸۷، ۱۸:۱۲

دانش‌آموزان خلاق سمنانی تا دو میلیون ریال حمایت می‌شوند

سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس پارک علم و فن آوری استان سمنان از حمایت دانش آموزان خلاق استان به مناسبت سال نوآوری و شکوفایی تا 2 میلیون ریال خبر داد.

دکتر حیدر طوسیان در گفتگو با خبرنگار مهر در شاهرود گفت: این مرکز با اجرای طرح ویژه‌ای به مناسبت دهه مبارک فجر دانش‌آموزان خلاق و نوآور این استان را تا سقف دو میلیون ریال حمایت مالی می‌کند.

وی با بیان اینکه در قالب این برنامه 60 طرح دانش‌آموزی مشمول دریافت این کمک‌ها می‌شوند، گفت: از طرح‌های دانش‌آموزی در شهرستان‌های شاهرود و سمنان هر یک 15 طرح و دامغان، گرمسار و مهدیشهر هر یک 10 طرح حمایت می‌شود.

به گفته وی، هدف از اجرای این طرح را نهادینه کردن پژوهش و تحقیق در سال نوآوری و شکوفایی عنوان کرده است.

وی یاد آور شد: دانش‌آموزان خلاق و مبتکر استان سمنان می توانند تا قبل از هفته پژوهش طرح‌های خود را به پارک‌های علم و فناوری شهرستان‌ها برای بهره‌مندی از این حمایت‌ها تحویل دهند.

کد خبر 790260

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha