پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ آذر ۱۳۸۷، ۱۴:۱۳

استاندار خراسان جنوبی:

خراسان جنوبی قطب تولید محصولات استراتژیک ایران است

خراسان جنوبی قطب تولید محصولات استراتژیک ایران است

بیرجند - خبرگزاری مهر: گفت: سید صولت مرتضوی گفت:این استان به دلیل دارا بودن ظرفیت ها غنی اقتصادی، کشاورزی و صنعتی، و نیز تولید محصولات استراتژیک چون زعفران و زرشک از جایگاه منحصر به فردی در ایران و جهان برخوردار است.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، استاندار خراسان جنوبی پیش از ظهر امروز در همایش بین المللی غرب آسیا در دانشگاه بیرجند، خراسان جنوبی را بازوی علمی توانند ایران دانست و افزود: هم اکنون خراسان جنوبی دارای 35 هزار دانشجو در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا است.

وی با بیان اینکه تاکنون در بعد صنعتی خراسان جنوبی بالغ بر چهل هزار فرصت شغلی ایجاد شده است، اظهار داشت: صدور 200 پروانه بهره برداری همراه با ایجاد 67 هزار نفر اشتغال زایی نقش چشم گیری در رشد و توسعه اقتصادی استان داشته است.

مرتضوی از وجود 158 معدن با بهره برداری سالانه 5/1 میلیون مواد معدنی در این استان خبر داد و یادآور شد: در این زمینه نیز معادن استان بیش از دو هزار شغل ایجاد کرده اند.

وی معدن مس قلعه زری را یکی از مهم ترین معادن این استان دانست و افزود: این معدن بهترین کانون استخراج طلا، نقره، سرب و روی در استان است.

استاندار خراسان جنوبی وجود اشغال گران در افغانستان را موجب انهدام زیرساخت های فرهنگی این کشور دانست و گفت: افزایش تولید مواد مخدر و قاچاق از نمودهای این امر است.

وی به اشغال افغانستان در سال 2001 اشاره کرد و اظهار داشت: طی این سالها نه تنها افغانستان نتواسته با تولید مواد مخدر مبارزه کند بلکه افزایش تولید این مواد را نیز در این کشور شاهد بوده ایم.

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی اقدامات موثری برای جلوگیری از ورود ناامنی های افغانستان به داخل کشور کرده است افزود: برگزاری این همایش زمینه ایجاد تدابیر لازم از سوی سازمان ملل را برای تعیین اهداف فرهنگی و اقتصادی در کشور همسایه افغانستان مهیا خواهد کرد.

کد خبر 790383

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha