پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ آذر ۱۳۸۷، ۱۴:۱۴

جشنواره ملی کارآفرینی در اراک برگزار می شود

اراک - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان کار و امور اجتماعی استان مرکزی گفت: جشنواره ملی کارآفرینان برتر کشور اردیبهشت ماه سال آینده در اراک برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک امیر احمدی ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در اراک افزود: وی افزود: این جشنواره با موضوع کسب و کار خصوصی، تعاونی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در سه گروه کشاورزی، صنعت و خدمات برگزار می شود.

وی هدف از برگزاری جشنواره را شناسایی و معرفی کارآفرینان به جامعه و استفاده از توانمندی آنان در بخشهای اقتصادی و اجتماعی به منظور ایجاد کسب و کار آنان در کشور دانست و تصریح کرد: شناسایی و معرفی کارآفرینان به جامعه، ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، تشویق حامیان کارآفرینی برای مشارکت و سرمایه گذاری و ارتقاء بهره وری و کاهش بیکاری از دیگر اهداف این جشنواره است.

رئیس سازمان کار و امور اجتماعی استان مرکزی با اشاره به اینکه سه کارگروه علمی، فرهنگی و اطلاع رسانی و اجرایی برای جشنواره تشکیل شده است، افزود: کارگروه علمی متشکل از چهره های شاخص علمی و اساتید کارآفرینی در بخش کشاورزی، صنعت و خدمات است که داوری جشنواره را برعهده دارند.

احمدی اظهار داشت: داوری جشنواره در چهار مرحله کارگروه علمی، بازدید از طرح های کارآفرینی و مصاحبه انجام می شود که در نهایت و در آخرین مرحله 12 نفر انتخاب و به جشنواره ملی راه می یابند.

وی با اشاره به اینکه ثبت نام کارآفرینان اینترنتی است، افزود: از این طریق می توان به یک بانک اطلاعاتی جامع و کامل از کارآفرینان استانها و کشور برای دسترسی راحتر به کارآفرینان دست یافت.

وی تصریح کرد: در جشنواره ملی که سه اردیبهشت سال آینده برگزار می شود 30 کارآفرین برتر در سراسر کشور انتخاب و تقدیر می شوند.

احمدی خاطرنشان کرد: 300 پوستر در سطح استان توزیع و فراخوان در این زمینه داده شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه کارآفرینان افرادی هستند که میل شدید به کامیابی دارند، گفت: کارآفرینی مهمترین عوامل رشد و توسعه هر کشور محسوب می شود.

به گفته وی کارآفرینانی که در خدمات جدید کسب و کار و کارگاه های تازه تاسیس زیر پنج سال مشغول فعالیت هستند می توانند با مراجعه به سه سایت  karafarinanbartar.ir ، www.karafarini.gov.ir  ،www. irimlsa.ir  برای ثبت نام اقدام کنند.

وی اضافه کرد: کارآفرینان تا پایان آذر ماه برای ثبت نام مهلت دارند تا در این سایت ثبت نام کنند و در برخی مراکز که دسترسی به اینترنت وجود ندارد کارآفرینان می توانند از طریق اداره کار و امور اجتماعی شهرستان خود برای ثبت نام اقدام نمایند.

کد خبر 790715

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha