پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ آذر ۱۳۸۷، ۱۰:۱۹

"ماه تلخ" آخر دی کلید می‌خورد

"ماه تلخ" آخر دی کلید می‌خورد

فیلم تلویزیونی "ماه تلخ" به تهیه‌کنندگی محمد نشاط و کارگردانی افشین صادقی اواخر دی‌ماه کلید می‌خورد.

صادقی درباره فیلم تازه خود به خبرنگار مهر گفت: به دلیل سفری که از 15 آذر به یونان دارم تولید این فیلم به تاخیر افتاده و تاکنون حضور کریم کاشانی صدابردار فیلم قطعی شده و در حال انتخاب دیگر عوامل هستیم.

وی در ادامه افزود: بازنویسی فیلمنامه "ماه تلخ" را سعید نعمت‌الله به پایان رسانده و با توجه به برنامه‌ریزی‌هایی که شده آخر دی‌ماه تصویربرداری شروع می‌شود.

فیلمنامه "ماه تلخ" را عباس نعمتی نوشته که فضایی معمایی پلیسی دارد و در مرکز سیمافیلم تولید می‌شود. فیلم تلویزیونی "چای جوشیده" به کارگردانی صادقی در نوبت پخش است.

کد خبر 791908

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha