پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ آذر ۱۳۸۷، ۱۲:۵۴

در روز جهانی ایدز عنوان شد:

همه گیری ایدز در 20 سال گذشته سه برابر شده است

همه گیری ایدز در 20 سال گذشته سه برابر شده است

مدیر اجرایی برنامه مشترک سازمان ملل متحد گفت: از 20 سال گذشته تا کنون همه ‌‏گیری اچ آی وی تقریبا سه برابر شده و رشد آن همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیتر پیوت در پیامی به مناسبت روز جهانی ایدز که هر سال همزمان با اول دسامبر برابر با 11 آذرماه برگزار می‌‏شود با بیان اینکه بیست سال پیش حدود 10 میلیون انسان با اچ آی وی زندگی می‌‏کردند تصریح کرد: از آن زمان تا کنون وسعت همه ‌‏گیری تقریبا سه برابر شده است و رشد آن همچنان ادامه دارد به طوری که به ازای هر دو نفری که امروز درمان را شروع می کنند پنج نفر دیگر به شمار مبتلایان به عفونت افزوده می‌‏شود.

وی با ابراز خرسندی از اینکه برنامه‌‏ های پیشگیری از اچ آی وی اثرگذار بوده گفت:  از تعداد افرادی که دچار عفونت اچ آی وی می ‌‏شوند کاسته ‌‏شده است.

مدیر اجرایی برنامه مشترک سازمان ملل متحد در عین حال گفت: اما با این وجود موانع کماکان بر سر راه باقی مانده‌‏اند و نباید فراموش کنیم که ایدز هنوز در همه جای دنیا به پایان نرسیده ‌‏است.

پیوت گفت: طی 5 سال گذشته نزدیک به 4 میلیون نفر در کشورهای در حال توسعه دریافت داروهای نجات بخش ضد ویروسی را آغاز کرده ‌‏اند. این در حالی است که در سال 1988 هنگامی که اولین مراسم روز جهانی ایدز برگزار می ‌‏شد این داروها هنوز وجود نداشتند.

وی افزود: اگر چه امروز تعداد کمتری انسان در اثر ایدز جان می بازند‌ اما هنوز تعداد جانهایی که باید نجات یابد بسیار است.

کد خبر 793047

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha