پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ آذر ۱۳۸۷، ۱۵:۵۱

تشکیل کنسرسیوم برای فرآوری مواد معدنی تربت جام ضروری است

مشهد - خبرگزاری مهر: بخشدار مرکزی تایباد گفت: تشکیل کنسرسیوم متشکل از دولت و مردم برای سرمایه گذاری در بخش صنعت و فرآوری مواد معدنی خام و غنی در تربت جام ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر در تایباد، مجتبی شاکری ظهر امروز در گردهمایی با حضور شوراهای اسلامی بخش مرکزی، شورای شهرستان، شورای بخش، شورای شهر کاریز و تعدادی از مسئولان و معتمدین تایباد و حومه افزود: تربت جام دارای بهترین معادن سیلیسی و ذغال سنگ است که از لحاظ کمیت و کیفیت در خاور میانه ممتاز است.

وی فرآوری مواد معدنی موجود در منطقه را موجب اشتغالزایی مولد دانست و گفت: وضعیت راه های آسفالت در خراسان رضوی و منطقه تایباد و تربت جام از کیفیت مناسبی برخوردار است که این مهم، زمینه سرمایه گذاری را تا حدودی فراهم می کند.

شاکری بر لزوم فراهم آوردن زیرساختهای دانشگاهی و ایجاد شهرک های صنعتی برای تربت جام نیروی متخصص و جذب منابع ملی تاکید کرد و افزود: با راه اندازی هشت مجتمع در شهرستان های تایباد و تربت جام وضعیت آب شرب نیز متعادل خواهد شد.

بخشدار مرکزی تایباد با اشاره به افزایش 50 درصدی اعتبارات دهیاریهای دولت نهم گفت: تهیه و اجرای طرحهای هادی در برخی از روستاها، برخورداری بسیاری از روستاهای بخش مرکزی از تلفن ثابت، آب شرب و خانه های بهداشت از جمله دستاوردهای دولت نهم در منطقه است.

کد خبر 793213

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha